Thuis ProductenHet gas laadde Liftsteunen

V de Lezer van de Controleursv302 CANBUS Code, OBD2 Kenmerkend Hulpmiddel voor Audi/Volkswagen/Skoda

Certificaat
China Shenzhen Automotive Gas Springs Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Automotive Gas Springs Co., Ltd. certificaten
Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Nul

Ontzagwekkende kwaliteit en zeer goed na de verkoopdienst.

—— David

Ik ben online Chatten Nu

V de Lezer van de Controleursv302 CANBUS Code, OBD2 Kenmerkend Hulpmiddel voor Audi/Volkswagen/Skoda

V Checker V302 CANBUS Code Reader , OBD2 Diagnostic Tool for Audi / Volkswagen / Skoda
V Checker V302 CANBUS Code Reader , OBD2 Diagnostic Tool for Audi / Volkswagen / Skoda V Checker V302 CANBUS Code Reader , OBD2 Diagnostic Tool for Audi / Volkswagen / Skoda

Grote Afbeelding :  V de Lezer van de Controleursv302 CANBUS Code, OBD2 Kenmerkend Hulpmiddel voor Audi/Volkswagen/Skoda

Productdetails:
Plaats van herkomst: shen zhen, China
Merknaam: Focus
Certificering: CE,FCC
Type: code-lezer
spanning: 8-20V
Power: 0.9W
Toepasselijke modellen: Audi/Volkswagen/Skoda
model: V Controleur V302
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

OBDII code lezer

,

obd2 kenmerkende scanner

V de Lezer van de Controleursv302 CANBUS Code, OBD2 Kenmerkend Hulpmiddel voor Audi/Volkswagen/Skoda

Specificaties

 

V-CONTROLEUR V302 VAG Professionele CANBUS Codelezer
professionele diagnostiek voor familieauto's
de lamp, IN1 en IN2 van de het terugstellenolie

V-CONTROLEUR V302 VAG Professionele CANBUS Codelezer

De v-Controleur V302 codelezer wordt speciaal ontworpen om de diagnosedienst voor al elektronisch systeem van VAG familieauto's met inbegrip van Audi/Volkswagen/Skoda/Seat te verlenen. Het apparaat is geschikt voor het oplossen van problemen bijna 100 elektronische systemen met inbegrip van Motor, transmissie, luchtkussens en ABS. Het hulpmiddel is geschikt voor DIYers en beroeps.

 

 

Automodel: Audi, Volkswagen, Skoda en Seat.


Toepasselijk voor bijna 100 systemen: het motorsysteem, het transmissiesysteem, ABS, de Remsystemen, de luchtkussensystemen, de airconditioningssystemen, de alarminstallaties, het ultrasone controlesysteem, de koppelingscontrole, de opschortingssystemen, de richtingcontrole, de stuurwielhulp, de centrale sluitencontrole, het systeem van de schokabsorptie, het de de verlaten dashboardsysteem, het hulp verwarmen, afstandscontrole, bus van Gatewaygegevens, het elektrische venstersysteem, de lichte controle en de juiste lichte controle, navigatiesysteem, het interne testen, de centrale module, automatische lichte schakelaars, elektrische aandrijving, batterijcontrole, noodoproepmodule, het parkeren wonen, elektronische controleeenheid, vierwielaandrijving, antislip controle, de bestuurderszitplaatsaanpassing, diesel pompsysteem, koplampcontrole bij, radio, de controle die van de banddruk, zetel/Spiegels, batterij, elektrische wissers, elektrische bestuurdersdeur, elektronische bijrijderdeur, verliet achterdeur elektronische controle, elektronisch gecontroleerd juist-achtergedeelte, remspanningsverhoger de laadt, staat de rem spanningsverhoger bij, brengt spoiler, toegangs en begincontrole, de voorregelaar van de passagierszetel, de eenheid van de vertoningscontrole, de achtereenheid van de vertoningscontrole, TV-tuner, stemcontrole, autotelefoon, elektrisch schuifdak, de achteraanpassing van de bestuurders zijzetel groot.

 

 

Steunprotocollen:


ISO15765-4 (KAN PER BUS VERVOEREN), ISO14230-4 (KWP2000), ISO9141-2, DE PROTOCOLLEN VAN J1850 VPW, EN VAN J1850 PWM.
Eigenschap:
Wint ECU-informatie terug, leest DTCs, toont levende gegevensstroom, ontruimt DTCs, basissysteemaanpassing, kanaalaanpassing, leest onafhankelijke kanaalgegevens, testactuator, de eenheid van de programma'scontrole, systeemlogboek en verzendt chassisaantal.
Speciale functie: De lamp, IN1 en IN2 van de het terugstellenolie.
Hulpinformatie: Ontruim de waarde van self-learning, aanpassing van ECU en het gaspedaal, aanpassing van de waarde van de recyclage van het afvalgas, basismontages van automatische transmissie, de lamp van het het terugstellenonderhoud, verwijdert of programmeert verre autosleutel, dashboard, de hoeksensor van de het terugstellenleiding, de sensoraanpassing van het brandstofniveau, luchtkussenlift/activering, dashboardtaal, basismontages voor airconditioner/verwarmingssysteem, de controlemodule van het programma nieuwe luchtkussen.

 

 

Specificatie:


Het werk voltage: 8-20V
Werkende stroom: 70mA
Het werk macht: 0.9W

 

 

Pakket met inbegrip van:


1pc x v-CONTROLEUR V302 VAG PROcanbus Codelezer
1pc x OBD2 Kabel
1pc x Gebruikershandleiding
1pc x draag zak

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Automotive Gas Springs Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)