Thuis ProductenRegelbare Gasstutten

de stut van het compressiegas voor medische bed of bank

Certificaat
China Shenzhen Automotive Gas Springs Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Automotive Gas Springs Co., Ltd. certificaten
Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Nul

Ontzagwekkende kwaliteit en zeer goed na de verkoopdienst.

—— David

Ik ben online Chatten Nu

de stut van het compressiegas voor medische bed of bank

China de stut van het compressiegas voor medische bed of bank leverancier
de stut van het compressiegas voor medische bed of bank leverancier

Grote Afbeelding :  de stut van het compressiegas voor medische bed of bank

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Toepassing: medisch gebruik
Steekproefprijs: Afhankelijk van de marktvraag en aanbod
Categorie: Ander Slaapkamermeubilair

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Levertijd: binnen 4 werkdagen (hangt van uw hoeveelheid af)
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving

Productomschrijving
Medische apparatuur de zelfsluitende van de gaslente (hoekaanpassing, pneumatische staaf) omhoog, zetels en andere producten. De soorten de gaslente met het enkele versiemechanisme kunnen overal in het reiseinde zijn, en heel wat sluitenkracht (meer dan 10000N) tegenhouden

Producteigenschap
1. Het is licht, en klein in grootte, en kan een grote lading 2 hebben. De kenmerken van de lente kunnen vrij 3 worden geplaatst. Verrichting in vlot, (Geen mechanische wrijving wordt gemaakt en lawaai en schok tijdens) 4. De verrichting is gemakkelijke 5. De installaties is gemakkelijk

Productspecificatie/Modellen
De gaslente die steunend, delen van de buffer, rem, van de hoogteaanpassing en van de hoekaanpassing functie kan spelen. Momenteel, zijn de producten op het gebied van medische hulpmiddelen, automobiel, meubilair, textielmateriaal, en verwerkende industrie wijd gebruikt. Afhankelijk van de kenmerken en de toepassingen, wordt de gaslente etc. genoemd een steun, recliners, de Gaslente, Demper. De basisprincipes van de druk van de gaslente in een gesloten holte met inert gas en olie, of de olie en het gasmengsel. Volgens de structuur en de functie van de gaslente, het type van gaslente de vrije gaslente vrij om de gaslentes tegen te houden, die de gaslentes, de lentes van het tractiegas, dempers, verscheidene sluiten.

Andere Informatie
Onze majoor is de gaslente, de lente van het compressiegas, de vrije gaslente, de afsluitbare gaslente, die de gaslente, de elastische afsluitbare Gaslente, de stijve afsluitbare gaslente, gasstutten en deur sluiten - dichter. Onze gaslentes kunnen wijd in Meubilair, auto's, voedselmateriaal en enz. worden gebruikt om uw energie te besparen wanneer u iets opheft. Wij zijn verheugd geweest om onze cliënten van brede waaier van hoogte te voorzien - kwaliteitsproducten, de comfortabele dienst en redelijke prijs. Als u speciale vereisten van de gaslente hebt, te laten enkel gelieve ons het weten. Wij konden als uw ontwerp of ontwerp voor u produceren. Dank u voor uw het blijven bij onze website.

Contactgegevens
Shenzhen Automotive Gas Springs Co., Ltd.
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)